Glemt detaljer?

Adfærdsrådgivning
med Aino Pedersen

Adfærdsrådgivning - når det drejer sig om følelser...

OBS! Jeg kan desværre ikke påtage mig adfærdsrådgivninger pt. pga. tidsmangel. Jeg henviser til mine dygtige kolleger på www.sea-hund.dk. Dog kan jeg tilbyde adfærdsrådgivning på enetime-basis uden skriftlig handlingsplan. Dette fortrinsvist ved reaktive hunde - altså hunde, der har det svært i mødet med andre hunde eller fremmede mennesker.

Én ting er at træne almindelige hverdagskompetencer som at gå pænt, sitte og dække og komme på indkald med videre. Noget helt andet er i spil, når det er hundens følelser, der volder problemer i hverdagen. Så skal vi ind og "pille" ved mavefornemmelser og associationer, og det er som oftest en længere og tungere proces.

Døjer din hund med fx

  • Angst eller usikkerhed over for fx fremmede mennesker eller andre hunde

  • Reaktiv adfærd (ofte kaldet "aggression") over for andre hunde eller mennesker

  • Stress

  • "Klatren på væggene"

  • Gøen i haven eller indenfor

  • Ressourceforsvar

  • Barn-hund-problematikker

Pris: 3.200 kr. plus evt. kørsel 5 kr./km

Jeg kan desværre ikke påtage mig adfærdsrådgivning i København eller længere væk end 20-25 km fra min bopæl i Værløse.

Telefonkonsultation kan i visse tilfælde være en hjælp - pris 850 kr. pr. time.

Adfærdsrådgivning - model 1

- inkl. to opfølgningsmøder, men uden skriftlig træningsplan

Kontakt

Udfyld og send kontaktformularen om din hunds problemadfærd.

Hjemmebesøg aftales

Vi aftaler derefter et besøg i dit hjem af 2-3 timers varighed. En adfærdsrådgivning foregår typisk i morgen- eller formiddagstimerne. Ud fra dine oplysninger har jeg allerede inden besøget gjort mig nogle tanker om, hvilke tiltag der skal sættes i gang.

Adfærdsrådgivning

Under besøget graver vi dybere ned i, hvad der kan være den bagvedliggende årsag til din hunds adfærd, så vi kan hjælpe den bedst muligt. Der vil blive igangsat øvelser med hunden, og vi vil tale om, hvordan du/I skal håndtere problemet i hverdagen, så der sker en positiv udvikling. Du tager selv noter.

1. opfølgningsbesøg

2-3 uger efter det første hjemmebesøg mødes vi igen og diskuterer hændelser og håndtering af disse. Der følges op på de øvelser, der blev igangsat ved første møde. Varighed: 1 time.

2. opfølgningsbesøg

2-3 uger efter 1. opfølgningsbesøg mødes vi til en opfølgende og afsluttende samtale. Varighed: 1 time. Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis der opstår tvivlsspørgsmål i den specifikke sag, ligesom jeg vil være rigtig glad for at høre, hvordan det går med træningen.

Adfærdsrådgivning - model 2

- inkl. skriftlig træningsplan

Kontakt

Udfyld og send kontaktformularen om din hunds problemadfærd.

Hjemmebesøg aftales

Vi aftaler derefter et besøg i dit hjem af 2-3 timers varighed. En adfærdsrådgivning foregår typisk i morgen- eller formiddagstimerne. Ud fra dine oplysninger har jeg allerede inden besøget gjort mig nogle tanker om, hvilke tiltag der skal sættes i gang.

Adfærdsrådgivning

Under besøget graver vi dybere ned i, hvad der kan være den bagvedliggende årsag til din hunds adfærd, så vi kan hjælpe den bedst muligt. Der vil blive igangsat øvelser med hunden, og vi vil tale om, hvordan du/I skal håndtere problemet i hverdagen, så der sker en positiv udvikling.

Skriftlig træningsplan

En uges tid efter hjemmebesøget vil du modtage en skriftlig træningsplan, der beskriver de tiltag, der blev aftalt under besøget. Der vil være øvelsesbeskrivelser, og der vil være forklaringer på adfærden, så du bedre kan forstå og håndtere situationerne, når de opstår.

Opfølgning

Efter du har modtaget planen, er du altid velkommen til at skrive til mig, hvis der opstår tvivlsspørgsmål, ligesom jeg vil være rigtig glad for at høre, hvordan det går med træningen.

Mads og Kira29. august 2018
Vi henvendte os til Aino, da vores hund, Charlie, havde seperations angst. Fra dag 1 tog Aino os i hånden og guidede os og gav os redskaber til at træne Charlie i at være alene hjemme. Inden vi kontaktede Aino, gøede Charlie, når han havde været alene i ca. 15 min. Vi opsøgte derfor Aino til adfærdsrådgivning. Inden Aino kom på besøg hos os, havde min kæreste, Mads og jeg svaret på nogle sendte spørgsmål fra Aino. Da hun kom på besøg, havde hun ud fra vores svar, lavet en meget detaljeret handleplan for, hvad vi skulle igang med at gøre med Charlie. Der var blandt andet øvelser i lyde, snusearbejde og triggere. Det var dejligt, at Aino så problemet som en helhed, istedet for et isoleret problem. Vi fik nogle enormt gode redskaber til at hjælpe Charlie og vi følte os godt klædt på til opgaven efter Ainos besøg. Undervejs i vores forløb med træningen, har vi til enhver tid kunne kontakte Aino, der lynhurtigt svarede os tilbage med opklarende spørgsmål/frustrationer. Vi sidder idag nu, og er enormt taknemmelig over den hjælp og vejledning vi har fået hos Aino og Charlie kan nu være alene hjemme en hel arbejdsdag og vi har igen ro i sindet. TAK for den gode behandling og en fantastisk service!! Kærlige Hilsner Mads, Kira og Charlie

Når følelserne tager over....

Adfærdsproblemer løses sjældent med et "quick fix", da det er følelserne, vi skal ind og arbejde med. Men der er hjælp at hente - kontakt mig, så jeg kan vurdere problemstilllingen, så vi sammen kan hjælpe din hund til at få et bedre liv.

Nyeste blogindlæg

“Godbidstræet”

I mit lokalområde har vi det ultimative “godbidstræ”. Et ældgammelt træ med masser af dybe riller i barken. Sæt eller bind hunden af – alt efter, hvad den har lært. Klem godbidder eller foder fast i barken – i starten i lav højde, men efterhånden også med høje placeringer, så hunden skal strække sig og

“Viskestykkelegen”

Lidt inspiration til aktivering – en øvelse, som jeg beskriver til hvalpeteori og ifm. enetimer, men som bestemt også kan bruges til den voksne eller gamle hund. Den kræver et viskestykke eller et lagen og en håndfuld godbidder og to minutter. Jeg kalder det “gratis aktivering” – koster hverken tid eller penge (hvis man bruger

Støjtræning

Sad og lavede denne video til mine hvalpehold forleden og tænkte, den måske kan have interesse generelt. Nu, hvor vi nærmer os nytåret, er der mange af os, der gyser lidt, fordi vi har hunde med støjangst. Træning af fyrværkerilyde er én ting, men det kan være en god idé at lave noget generel “støjtræning”.

Udfyld venligst nedenstående skema, så jeg kan danne mig et overblik over problemet og dets omfang. Jeg kontakter dig derefter snarest muligt. Din henvendelse er uforpligtende, indtil nærmere aftale er indgået.

DEBUG IS ENABLED! Debug mode is only for development mode and shouldn't be enabled in production mode.

TOP