Glemt detaljer?

Enetimer
med Aino Pedersen

Privatlektioner til dig og din hund

Har du brug for en mere personlig rådgivning i forbindelse med træning, kan enetimer måske være løsningen for dig og din hund. Det kan være, du har et helt specifikt træningsproblem, du gerne vil have hjælp til at løse – måske er din hund for fokuseret på andre hunde, eller du vil gerne have den til at gå pænere i snor.

Det kan også være, du rent tidsmæssigt har svært ved at komme til en ugentlig træning på hold, eller holdstart kolliderer med ferie eller lignende.

Endelig kan det være, du står over for at skulle købe ny hvalp – eller lige har fået det lille nye familiemedlem hjem – og gerne vil have gode råd til, hvordan du griber det hele bedst muligt an. Der er flere, der tilmelder sig mine hvalpehold, men som gerne vil udnytte tiden optimalt i ugerne op til holdstart. Her kan det være en rigtig god investering at aftale en enetime, så I helt fra starten er rustet til f.eks. at træne kontakt, som er så vigtig i hvalpens fortsatte træning.

Uanset hvad årsagen er, skal du være velkommen til at kontakte mig med henblik på en enetime, som primært foregår i morgen- og formiddagstimerne på træningspladsen i Smørum. Hjemmebesøg kan dog også aftales.

Pris: 850,- kr. inkl. moms pr. time plus evt. kørsel 5 kr./km

Én-til-én-undervisning

100 % fokus på dig og din hund

Nyeste blogindlæg

“Godbidstræet”

I mit lokalområde har vi det ultimative “godbidstræ”. Et ældgammelt træ med masser af dybe riller i barken. Sæt eller bind hunden af – alt efter, hvad den har lært. Klem godbidder eller foder fast i barken – i starten i lav højde, men efterhånden også med høje placeringer, så hunden skal strække sig og

“Viskestykkelegen”

Lidt inspiration til aktivering – en øvelse, som jeg beskriver til hvalpeteori og ifm. enetimer, men som bestemt også kan bruges til den voksne eller gamle hund. Den kræver et viskestykke eller et lagen og en håndfuld godbidder og to minutter. Jeg kalder det “gratis aktivering” – koster hverken tid eller penge (hvis man bruger

Støjtræning

Sad og lavede denne video til mine hvalpehold forleden og tænkte, den måske kan have interesse generelt. Nu, hvor vi nærmer os nytåret, er der mange af os, der gyser lidt, fordi vi har hunde med støjangst. Træning af fyrværkerilyde er én ting, men det kan være en god idé at lave noget generel “støjtræning”.
TOP