Enetimer

aDSC_1390-v2Har du brug for en mere personlig rådgivning i forbindelse med træning, kan enetimer måske være løsningen for dig og din hund. Det kan være, du har et helt specifikt træningsproblem, du gerne vil have hjælp til at løse – måske er din hund for fokuseret på andre hunde, eller du vil gerne have den til at gå pænere i snor.

Det kan også være, du rent tidsmæssigt har svært ved at komme til en ugentlig træning på hold, eller holdstart kolliderer med ferie eller lignende.

Endelig kan det være, du står over for at skulle købe ny hvalp – eller lige har fået det lille nye familiemedlem hjem – og gerne vil have gode råd til, hvordan du griber det hele bedst muligt an. Der er flere, der tilmelder sig mine hvalpehold, men som gerne vil udnytte tiden optimalt i ugerne op til holdstart. Her kan det være en rigtig god investering at aftale en enetime, så I helt fra starten er rustet til f.eks. at træne kontakt, som er så vigtig i hvalpens fortsatte træning.

Uanset hvad årsagen er, skal du være velkommen til at kontakte mig med henblik på en eller flere enetimer, som primært foregår om morgenen og om formiddagen – enten på jeres bopæl eller på træningspladsen.

  • Pris – ring for aftale – afhænger af antal timer