Glemt detaljer?

Hverdagslydighed

Trin 2-3-4-5

MålgruppeUnge og voksne hunde, der har gennemført et hvalpe- eller lømmelhold hos Du og din HUND eller et tilsvarende træningssted. 

Kursus: 8 x 60 minutters praktisk træning samt lektiemails efter hver træning inkl. træningsvideoer.

Antal kursister: 4-7

Pris: Se de enkelte hold - afhænger af antal kursister

Hverdagslydighed - fortsætterhold

På fortsætterholdene tager vi udgangspunkt i og bygger videre på de øvelser, der er trænet på hhv. hvalpe- og lømmelhold. Kontakt og samarbejde er til stadighed det centrale i træningen, men initiativ- og selvkontroløvelser fylder mere og mere. Føreren opnår større og større sikkerhed i klikkertræningens kunst og kan dermed frigive ressourcer til at arbejde på lidt sværere øvelser.

Efterhånden som man træner på højere og højere trin bliver omfanget af "need-to-have"-øvelser færre og færre, og "nice-to-have"-øvelser bliver flere og flere. Det er nu ikke længere "pligten", der driver værket. Nu er det hund og fører, der er blevet bidt af det ugentlige "kick" og nyder samværet og de nye udfordringer. Føreren oplever typisk et tættere bånd til hunden, og de ugentlige træninger giver inspiration til mentalt stimulerende samvær med hunden.

Anita Kristensen (Charlie, Staffordshire Bull Terrier)Januar 2016
Jeg har nu gået hos Aino siden min hund var knap 9 uger. Altså i 4 mdr. Det har været en rigtig lærerig oplevelse for både min hund og jeg. Vi kom godt fra start. Hos Aino starter man med at komme til en teoriaften. Det tager 3 timer og giver rigtig nyttige informationer omkring hundetræningen. Det sparer tid på træningspladsen, vaccinationspapirer og indlæringsmetoder er gennemgået på forhånd. Aino er eminent til at spotte små “fejl” og få dem rettet. Humøret er højt og resultatet af træningen viser sig omgående. Jeg kan på det varmeste anbefale Du & din HUND (Aino).

Trin 2

Indkald, indtagelse af pladsposition, lineføring, selvkontrol, bliv-øvelser, targettræning, tricks, aktivering og ro. Flere af øvelserne indgår i DKK's Sirius Stjerne-programmer.

Trin 3

Indkald, lineføring, pladsposition og vendinger, møde med hunde og mennesker, stå-position, hagetarget (håndtering), tricks. Flere af øvelserne indgår i DKK's Sirius Stjerne-programmer.

Trin 4

Pladsposition, følge, stillingsskift, hage-/snudetarget (håndtering), tricks. Oftest træner vi benhårdt mod DKK's Sirius Stjerne-programmer på disse hold.

Trin 5

Indhold tilpasses ønskerne fra deltagerne. Det kan være øvelser fra DKK's færdighedsprøver, eller det kan være intro til Hoopers eller noget helt andet.

Mail med lektie til næste træning

Som på hvalpe- og lømmelhold vil der være forståelse for, at det kan være svært at huske detaljerne, når man kommer hjem fra træning. Derfor vil hver træningslektion blive efterfulgt af en udførlig lektiemail med beskrivelse af de øvelser, der skal trænes hjemme til næste gang. Der vil være træningsvideoer til enkelte af øvelserne. Det forventes, at der trænes hjemme, da der bygges videre på øvelserne fra gang til gang.

Lene Hesselgren (Elli og Alma, shih tzu)Marts 2017
Fantastisk engageret og super dygtig træner. Har gået på trin 1-4, på små hold, med tid til den enkelte, god stemning og rigtig gode resultater af træningen. Min hund elsker det! Kan varmt anbefale træning hos Aino.

Når man først er begyndt, er det svært at holde op....

Mit "kald" er at skabe hundeførere, der via træningen oplever, at deres hund "blomstrer", og at båndet styrkes via træning og samvær. Når mine kursister melder til nye hold, udelukkende fordi det er sjovt, og fordi de nyder at få en mentalt stimuleret hund med hjem - så føler jeg, jeg er kommet i mål som instruktør :-)

TOP